مخالف جمعی از نمایندگان بحرین با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مراة البحرین، جمعی از اعضای پارلمان بحرین مخالفت خود را با عادی سازی روابط با تل آویو اعلام و از مشارکت بحرین در کنفرانس ورشو انتقاد کردند.
پایگاه اینترنتی مراه البحرین در گزارشی نوشت: فراکسیونی متشکل از یازده نماینده پارلمان بحرین با انتشار بیانیه ای اعتراض شدید خود را به مشارکت بحرین در کنفرانس ورشو که نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در آن حضور داشت، اعلام کردند.
این فراکسیون اعلام کرد از همه ابزارهای قانونی برای مخالفت با انواع عادی سازی روابط (با رژیم صهیونیستی) استفاده خواهد کرد.
اعضاء این فراکسیون بدین شرح است: عمار قمبر، احمد الدمستانی، احمد السلوم ، احمد العامر، حمد الکوهجی ، زینب عبدالامیر ، علی اسحاقی، عمار آل عباس، فاضل السواد، محمود البحرانی ، هشام العشیری .